Samsung Gear S3 Frontier poate utiliza Bixby

Samsung Galaxy S8 a aparut cu un voice assistant foarte reusit, la care s-a lucrat o buna perioada de timp. Acesta poarta numele de Bixby si e foarte posibil ca Samsung Gear S3 Frontier sa primeasca un upgrade.

Dupa luni de speculatii si presupuneri a aparut noul device al celor de la Samsung, care dispune de o serie de upgrade-uri pe partea de software, unul dintre ele fiind reprezentat de noul smart assistant Bixby.

Bixby pare sa revolutioneze modul in care iti folosesti smartphone-ul, dar de data asta se pare ca aceasta functionalitate va fi prezenta si la alte flagshipuri Samsung, inclusiv ceasul smartwatch Gear S3 Frontier.

Cei de la Samsung au fost intrebati imediat inainte de lansarea lui Galaxy S8 daca Bixby va fi prezent si pe alte dispozitive din gama lor, cum ar fi Gear S3, iar raspunsul a fost unul pozitiv: “Desigur, Bixby este voice assistantul pe baza caruia vor functiona multe dispozitive Samsung, printre care si ceasul, televizoarele sau frigiderele”.

Totusi, ca nota de final, reprezentatii brandului sud-coreean au precizat ca nu au o data fixa, nici macar una estimativa, pentru perioada in care celelalte gadgeturi vor primi acest upgrade.

Compania spune ca viseaza la un viitor in care poti controla aparatul de aer conditionat sau televizorul direct prin intermediul smart assistantului Bixby. Conform informatiilor primite, Bixby iti va oferi mult mai mult control si va fi cu mult mai precis decat orice alt assistant de pe piata.

Asta inseamna ca orice actiune care presupunea pana acum implicarea fizica a utilizatorilor poate fi acum efectuata prin simple comenzi vocale. Pentru moment, rolul lui Bixby este acela de a schimba modul in care utilizatorii interactioneaza cu dispozitivele Samsung.

Secțiune de comentarii deschisă părerilor pozitive, dar și criticilor

Lasa un raspuns

83 − 73 =

Login/Register access is temporary disabled